TARIEVEN

Door het gebruik van een efficiënt planningssysteem combineren wij optimaal de transportopdrachten van meerdere opdrachtgevers. Dit stelt ons in staat uw opdrachten tegen een zeer scherp tarief uit te voeren. Het merendeel van de transporten wordt uitgevoerd tegen een vaste ritprijs. Ook voor uw SUV, MPV of bestelwagen!
Auto’s worden steeds groter en zwaarder. Dit leidt bij trailertransporteurs tot hogere tarieven, daar het steeds moeilijker wordt hetzelfde aantal auto’s per trailer te vervoeren.
Omdat deze factoren bij het rijdend transporteren geen enkele rol spelen, geldt er bij ons maar één tarief dus ook wanneer het gaat om een SUV, MPV of bestelwagen.

Facturatie

U ontvangt per maand een verzamelfactuur waar per kenteken de kosten op gespecificeerd staan. Wenst u per kenteken een factuur te ontvangen, bijvoorbeeld i.v.m. een doorbelasting, dan is dat geen enkel probleem.

Inkoopovereenkomst / Service Level Agreement (SLA)

We zijn gewend aan het werken met inkoopcontracten en te voldoen aan de strengste SLA’s. Ons moderne automatiseringssysteem voldoet aan de hoogste eisen en is voorbereid op eventuele koppelingen met uw eigen systeem.
Zo bieden wij onze opdrachtgevers de mogelijkheid om de opdrachten elektronisch te verzenden waarbij elke status wijziging van het transport automatisch elektronisch teruggekoppeld wordt naar de opdrachtgever.

Aanvullende transportverzekering

Opdrachtgever heeft de mogelijkheid om voertuigen te laten transporteren met een aanvullende transportverzekering. Het verzekerd bedrag is €10.000,- per gebeurtenis, per motorrijtuig. Voor voorwaarden en tarieven kunt u telefonisch contact opnemen met de transportplanning.

We keep your fleet moving!