TRANSPORTOPDRACHT

Voor alle reserveringen geldt dat, indien ze voor 16.00 uur zijn doorgegeven, we deze de volgende dag uitvoeren. De chauffeurs worden ingepland waarbij zij elektronisch de ritgegevens ontvangen, de transportformulieren en de eventuele bijzonderheden. De door ons streng geselecteerde chauffeurs zijn representatief en weten exact wat er van ze verlangd wordt. Zij melden zich in uw naam op de gewenste locatie en nemen conform uw wensen de auto in, om deze vervolgens op dezelfde wijze af te leveren op het volgende adres.


Controle

U geeft natuurlijk niet zomaar aan iedereen een voertuig mee. Om u een controlemiddel te geven zodat u zeker weet dat u aan de juiste persoon uw voertuig meegeeft, bevestigen wij, indien gewenst, al uw transporten waarbij u de naam en het mobiele telefoonnummer van de chauffeur per e-mail ontvangt. Middels een legitimatiecontrole sluit u uit dat een derde er met uw voertuig vandoor gaat.


Controle op schades

Onze chauffeurs kunnen indien gewenst de auto op schade controleren voordat zij vertrekken. Zij noteren dan de door hun geconstateerde aanwezige schade op een transportformulier of in de app. Zij laten de klant tekenen voor akkoord en ditzelfde doen zij bij het afleveren van de auto. Onze chauffeurs doen een zo goed mogelijke inname van de auto en gebruiken als leidraad de instructiefilm die ze hebben gezien en besproken tijdens hun sollicitatiegesprek.


Verzekering

Zodra een voertuig rijdend getransporteerd wordt is de opdrachtgever verplicht dit voertuig minimaal WA te verzekeren, en deze moet voerzien zijn van een geldige APK-keuring.